Dabogda nas Karamarko moralu učio

Politički beskičmenjak, lignjun, trakavica, parazit kao što je Tomislav Karamarko, navodi me na prosti zaključak kako bi ovoj zemlji i narodu Thorov malj došao poput Aspirina, lijeka, onako od kuće do kuće:

Kuc kuc!

Tko je?

Thorov malj

Otvaraju se vrata..

Paf! Maljem po sred čela.

I tako redom od kuće do kuće, možete početi od Zelengaja br.8, rado ću vam otvoriti vrata.

Pošto su izrazito male šanse, odnosno da se ne lažemo; pošto ne postoje šanse da će se mali trezveni dio ovog naroda riješiti ove političko/tajkunske kaste koja dvadeset godina čas sjaše čas uzjaše na kobilu zvanu Hrvatska i pošto se slažem da je ta nomenklatura upravo ono što većina naroda zaslužuje, vjerujem da bi samoistrebljenje bilo sasvim logično riješenje. Ako nam već nema pomoći, jelte.

Čovjek koji je izvodio kako bi rekao jedan član pollitike (G.) “rektalnu speleologiju” manje više svim govnarima, smutljivcima i protuhama od Manolića, Gregurića, Mesića pa sve do Ive Sanadera, sada svakodnevno iskače po tiskovinama i portalima sa svojim nebuloznim i s obzirom na speleološki put krajnje degutantnim izljevima političkih mudrosti i demagogije.

Da bi se malo pobliže sagledalo o kakvom rasnom primjerku nepotističko/političko/parazitsko/beskičmenjačke kaste se radi, valja pripomenuti kako (od nedavno) bivša žena dotičnog radi kao načelnica za odjel Afrike i Srednjeg Istoka u Ministarstvu vanjskih poslova, kako prenosi Večernji list.

Mene kao radnika, odnosno u novijem Hrvatskom govoru “mazgu” uistinu zanima koliku plaću ima načelnica tako važnog odjela kao što je ovaj za Afriku i Srednji Istok, koliko joj traje efektivno radno vrijeme i na koji način ga ispunjava, tj. što ta žena točno radi?

U utrci za predsjednika zločinačke organizacije koja uživa ogromnu potporu u ovoj truloj kobili od nazovi države, Karamarko svakodnevno stiče nove poklonike sličnih nakaradnih osobina, pa će tako ona ljiga Jandroković i Cosa Nostra Kalmeta podržati speleologa Tomislava u nastojanju da za koju godinu ponovno zajaše ovaj blesavi narod, koji će nema sumnje baš u Karamarku vidjeti svjetlo na kraju tunela.

Put od rektalnog speleologa do mesije, Karamarko prolazi uz svesrdnu pomoć većine vodećih medija kojima također u vlastitom interesu odgovara da se nastavi “sjaši” i “uzjaši” ritam od strane 1000 – 2000 nametnika koji se uključujući sa rodbinom i svojtom već 20 godina smjenjuju na vrhu političke piramide ove zemlje šangarepe.

Trenutna vlast u državi koja to nije, predstavlja samo još jednu u nizu smjena na vrhu piramide iz iste one jezgre od 1000-2000 nametnika, tek različita retorika i suprotni stavovi kod sasvim nebitnih u ovoj situaciji pitanja, ih razlikuje od zločinačkog HDZ-a kada je u pitanju odnos spram kriminala na razini države.

Ona glavna pitanja i oni glavni krucijalni problemi i dalje ostaju tabu tema, bez obzira čija famiglia trenutno predstavljala političko vodstvo ove turšije na Balkanu.

Kada će Ivica Todorić biti izveden pred lice pravde i optužen na višegodišnju robiju zajedno sa svojim najbližim suradnicima, zbog lopovluka i protupravnog prisvajanja društvene imovine?

Kada će Luka Rajić odgovarati za malverzacije, lopovluk i potupravno sticanje društvene imovine?

Kada će Stipe Gabrić Jambo odgovarati za prevare, šverc, malverzacije?

Kada će Ivan Čermak odgovarati za protupravno sticanje bogatstva?

Kada će Ivica Mudrinić odgovarati za nenadoknadivu štetu koju je nanio društvenoj imovini u svrhu vlastitog koristoljublja?

Kada će Nikica Valentić odgovarati za malverzacije i upotrebu državnog mehanizma za ostvarivanje vlastite koristi?

Kada će Ivić Pašalić kroz đozle škiljiti kroz rešetke Remetinca?

Kada će Pavo Zubak odgovarati za bogaćenje na tuđoj muci u ratu pogođenoj zemlji?

Nikada!

I zbog te spoznaje serem se na instituciju predsjednika države Josipovića, kao i na veleštovanog premijera Milanovića koji se prave slijepi pored zdravih očiju i ne žele priznati sebi a i nama, kako je ovo mafijaška država u kojoj pošteni pojedinci mogu isključivo ispaštati i biti marginalizirani od strane kriminalne hajdučije koja ovu državu isključivo smatra zakonski legitimnim mehanizmom za paratiziranje, bogaćenje i otimačinu.

Stoga tako im svega bolje je da šute o preuzimanju kormila i odgovornosti jer ovaj čamac nastavlja zadanu putanju i ne čini ništa po pitanju štakorskog legla koje nas vuče na dno.

Nikada ta banda i još gomila njihovih pajtosa neće odgovarati za zločin protiv vlastitog naroda, nikada taj veleštovani polusvijet neće dobiti ono što zaslužuje jer ovaj narod nema obraza, znanja, mudrosti i snage pomaknuti se sa mrtve točke, i jedino budalu takvo stanje stvari ne deprimira i ne dovodi do apsolutne rezigniranosti koja graniči sa defetizmom.

Ovo što ja pišem svakako spada u sferu mlaćenja prazne slame jer ne nudi racionalno riješenje nego se bavi maštarijom o Thorovom malju, ali ja zaista ne znam kako i na koji način probati učiniti bilo što kako danas sutra vlastitom djetetu nebi priuštio ista ili slična mantranja kojima će bez nekog smisla razbijati glavu namjesto da živi normalnim životom u jednoj normalnoj uređenoj državi, kakvoj smo se nadali.

Zaista ne znam kako ću danas/sutra pogledati mlađe generacije u oči kada im neka protuha poput Karamarka bude krojila sudbinu, a ta djeca će se sa pravom moći pitati kakav smo mi to narod da nismo sposobni prepoznati i kazniti najočitije primjerke ljudskog politikantskog šljama.

Kada vrli HDZ-ovci zazivaju svoje svekoliko članstvo i simpatizere koje vrijeđa to što mnogi tu stranku smatraju la famigliom, zapravo vrlo jasno nam daju do znanja na kojoj niskoj razini je društvena svijest ovog puka, a o političkoj svijesti je zaista teško govoriti jer ona ne postoji nego graniči sa maloumnošću koja se vrlo jasno manifestira izbornim rezultatima kojima svjedočimo svake 4 godine.

Ovaj tekst nije zdravo političko/društveno promišljanje, on je krik, jecaj, stenjanje nekoga tko 20 godina živi, gleda, sluša i trpi poslijedice nakaradnog incestuoznog odnosa nezajažljivog polusvijeta i priglupog naroda, uistinu svaka reakcija blažeg oblika sa moje strane, bila bi pljuvanje i omalovažavanje svake trunke zdravog razuma kojeg sebi pripisujem čisto iz razloga što mi kemijske reakcije u tijelu daju pravo za to.

Stoga puku Hrvatski negadljivi, dabogda vam Karamarko vođa bio i sudbinu krojio, mudrostima vas obasipao, kršćanskim duhom hranio i moralu vas učio, boljeg narode blesavi, desnu ruku na srce nisi ni zaslužio.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s