Govno od naroda

Dok svojim “mudrim” pogledom netremice zurim u plavo nebo prošarano bijelim oblacima i smišljam kako pomoći obitelji, domovini i sebi, odlazak iz ove štakorske jazbine čini se kao jedino razumno riješenje, koje bi pomoglo svakoj od navedenih strana.

Nisam o tome toliko intenzivno razmišljao dok Andrija prije 15 mjeseci nije ugledao isto to plavo nebo iznad nas, i iste te bijele oblake koji u blaženim visinama imaju svoj mir kojeg se ova septička jama ni najmanje ne dotiče.

Ovo licemjerno i isprazno govno od naroda koje od mantija, krunica i križeva ne vidi Krista u kojeg se tako odvratno, površno, iskvareno kune. Pa da se držimo Kristovog nauka taman toliko koliko u zrno soli ga stane, ne bi ovo što državom zovemo ovakvo gnjilo i trulo mjesto bilo.

Da vi govnari zatucani volite ovu zemlju onoliko koliko plazite po grbu, zastavi i tradicionalnim vrijednostima, kojih su vam puna usta baš kao što je onaj kockasti kurton ispunjen retrovizorom, pa da u tome ima zrno soli istine, poštenja, morala, ljubavi, ne bi me sramota bila što živim u ovakvoj državi/prćiji.

I još se poput orangutana uzgojunite sada, sa svojim malim hepo kockicama namjesto mozgova udarite na pedere, cigane, političare, bezbožnike, narkomane, propalice, komunjare, jugonostalgičare, jer oni su krivi a ne taj vaš mali pileći mozak koji nikada neće dokučiti da je u vama samima problem, da je sve to što mrzite i preklinjete vaša slika i prilika, to ste vi, amoralna šaka zatucanih lopova i sebičnih protuha – koja se narodom zove a na stoku sliči.

Onog Boga kojega su vam puna usta ta gnojna, škrbava, odvratna i jezičina ta lažima kao vila cvijećem ovjenčana, e tog Boga i sve druge nevidljive sile molim da mi odškrinu vrata ove vukojebine da uteknem iz ovog ćumeza u kojem je prokletinja pravilo a ne izuzetak.

A pastiri duhovni su nam tek perjanica trošna, rumenih lica i podbradaka nateklih, njima se o skute uhvatite, nek vam oni vodilja budu, u prćiji katoličkoj silnoj gdje posla nema osim preko veze, u vrtić djete preko veze, na tehničkom preko veze, do diplome preko veze, na liječenje preko veze, sve je u ovoj jebenoj zemlji preko veze i mene je sram što sam u tom kolu bez kojeg života ovdje nema, jel vas sram barem malo? Jel vam govore rumeni od dobrih vina pastiri da ste stoka lažljiva i nezajažljiva?

Ne govore vam, naravno jer su kurve baš poput vas, lažno moralni, sebični, zatucani, bez trunke osjećaja za jednakost, ravnopravnost, ljubav, bez trunke u sebi svega onoga što je Krist propovjedao a s kojim ti narode prokleti Hrvatski nemaš ama baš nikakve veze.

Od govana se pita ne pravi, pa tako ni od Hrvata država, ma koliko kuharica dobru namjeru imala i u svoje ruke se uzdala.

I recite sada vi rijetki iole razboriti da znate već sve ovo što mantram pogleda uprtog u nebo, i pitajte što nam je činiti?

U tuđinu braćo i sestre, tko može nek se spasi jer nedao Bog većeg zla od Hrvata kada je sam sebi gazda.


8 misli o “Govno od naroda

 1. ja sam onaj kockasti kurton retrovizorski , demontirao, oprao,ispeglo i odnio na tavan u kutiju na kojoj masnim crnim markerom piše “ovo ovdje su stvari kojih se sramim, a žao mi bacit jer govore o mojo sakerskoj naravi”
  u istoj kutiji mi je grany foot job kolekcija, karta nndhazije, ante batinović recenzije i LP hotel californije eagelsa ….

  Sviđa mi se

 2. upravo to, prezirom častim kalifornijske hotele, smatram da su cijene u nesrazmjeru sa kvalitetom, barovi se zatvaraju prije ponoći, a da ne spominjem da te na ulazu dočekaju voštani Don & Bary sa svojim isto tako voštanim akustičnim gitarama ( mislim da su žice prave ? nisam siguran ) te tako markantni i osori , robotskim glasom govore ; “!DO-BRO DOŠLI , OVO JE H-OTEL KALIFORNIJA” UGODAN PROVOD ::::::: , jednom sam u “Flying Buuritosu” otkinuo Donu glavu , zavio u plahtu , i zaplakom u krevetu gol sa njegovim voštanim mrtvim tjelom ….

  Sviđa mi se

 3. A di bi ti to “uteko”, na isti Zapad po kojem pljujes ili negdje drugdje? Inace, koliko god mi se gadila situacija u drzavi, nikada tu istu drzavu-zemlju necu vrijedjati na nacin na koji ti to radis, jer nije zemlja (ravnice, planine, more, nebo i dr.) kriva zbog zgadije koja ovdje obitava i koja takvu istu zgadiju dovlaci na vlast.

  Sviđa mi se

 4. a gdje ja to vrijeđam zemlju, more, nebo? i kakva je to kategorija vrijeđanja? odnosno da li je moguća, eventualno možemo pričati o – obezvrijeđivanju ali tome kod mene nije slučaj jer ova zemlja je predobra za govna koja je nastanjuju..

  gdje bi išao? tamo gdje je uređeniji sistem, Australija na primjer…

  Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s