U ime pedera i tune

Da izvjesno neizvjesni Mijo Caktaš (nogometaš Hajduka i U-21 reprezentacije) nije potpisao peticiju “U ime obitelji”, možda bi ste dragi moji čitatelji ostali bez još jedne visprene mudroserije iz moje butige. Vako’ jebi ga, jednostavno, kao kukac što ne može odoljeti fatalnom zovu užarene žarulje, tako se i ja upuštam u ne baš pogubne ali svakako isprazne monologe. A monolog se nameće kao neminovnost, kada se mediokritet sa Acom Lukasom na usnama, krunicom oko retrovizora i propuhom u glavi, predstavlja kao čuvar kulturnog naslijeđa, tradicije, baštine i ni manje ni više nego – obitelji.

Ajmo iskreno, bez rukavica. Neću bubati o postotku, ali veliki dio (u što sam se imao priliku uvjeriti) potpisnika peticije za “zaštitu braka kao zajednice muškarca i žene”, zapravo potpisuje peticiju “protiv pedera”. To je činjenica. I sad se pitam kakav bi ja odnos trebao imati spram nekoga tko namjesto “u ime nečega” ustvari potpisuje peticiju “protiv nečega”? Kakvo bi ja mišljenje trebao imati o crkvi, udrugama, pojedincima koji stoje iza ove akcije potpisivanja namećući eventualno ostvarivanje prava LGBT osoba koja proizlaze iz braka, kao prijetnju društvu?

Meni su kao pripadniku većinskog naroda ove zemlje, ugrožena elementarna prava, potplaćen sam, pod stalnim pritiskom zbog velike mogućnosti izostanka i te potplaćenosti koja životarenje znači, supruga također, krpamo se, djecu planiramo na osnovu tempa otplate kredita a ne ljubavi, strasti, želje. Je li to obitelj? Jesmo li mi ta obitelj za koju ubi briga dežurne dušebrižnike? Jesmo li mi obitelj koja je produkt vjere, baštine, tradicije? Jesam li ja ugrožen zbog činjenice da će ljudi drugačije spolne orjentacije ostvariti dio prava koja nam svima pripadaju, ili sam ugrožen od strane nezajažljive bulumente sa pršutom na čelu i križem na brdu?

Mislim da to ne moram posebno naglasiti, ali naravno da nisam potpisao peticiju i ako dođe do referenduma, naravno glasati ću protiv bilo kakvog upliva u ustav i zakone ove zemlje od strane hrpe licemjera pred čijim se nosom i zahvaljujući njima ovo društvo pretvorilo u sramotu i očajanje, i povrh svega takvi se još nalaze pozvanima dijeliti lekcije o kulturi, moralu, integritetu, o eroziji društva!?! A tu eroziju će kao vezivno tkivo spriječiti onemogućavanje “pederima” da ostvare ljudska prava. Mašala. Ovaj priglupi narod će prešutno preći preko gomile laži i obmana, ovaj priglupi narod u kojem izvjesno neizvjesni Mijo Caktaš predstavlja nekakav uzor jer moli prije treninga, će netrepnuvši preći preko činjenice da nas ima skoro 400 000 na burzi rada. Preći ćemo i preko toga da nas crkveno-kvazipoduzetničko-politički establišment voda već dvadeset godina žedne preko vode, i nećemo dići kuku i motiku, nećemo tražiti povrat svega onoga što su naši roditelji krvavo stvarali, a lopovi pod patronatom države prisvojili. Ali zato kada treba protiv pedera dići glas, tu su i Mijo Caktaš i Franjo Arapović i Blanka Vlašić.

E pa dragi moji, hvala vam što me štitite, cijela moja obitelj, moja žena i moj sin su vam od srca zahvalni što konačno možemo izvaditi preventivne čepove iz guzice jer neće nas pederi jebati. A sada odo trkom do Konzuma, kažu da je K-plus tuna na sniženju, ona mljevena, a dugo tunu nismo jeli, još odonda otkada nas one pederčine uvališe u ovo s(t)ranje apatije, očaja i jada. Srećom, sada će biti bolje.

Faggot is gone, Tuna here I come.


5 misli o “U ime pedera i tune

 1. prekrsila sam pravila (doduše nesvjesno) i banirana sam a ostalo je pitanje principa.
  Tj, možda više i nisam banirana ali ne želim više tamo pisati jer me je to sve konačno uvjerilo da to nije mjesto za mene :).

  Odem tu i tamo procitati nekoga od vas koje cijenim – ostalo je ionako smeće 🙂

  Sviđa mi se

 2. Pa upravo to je ono što me je uvjerilo da to nije mjesto za mene. 🙂

  Drago mi je da sam pronašla tvoj blog pa te ovdje mogu čitati a i poslati ti kojeg drugog čitatelja.

  Još kad bih pronašla sm-a i marival negdje nestali bi svi razlozi da tamo odlazim 🙂

  Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s