Brazzers Croatia 2016

anigif_enhanced-22157-1408933978-4.gif

Znate onu scenu (ako ste muško i kažete da ne znate 97% je vjerojatnosti da lažete, ako ste žensko 49% je vjerojatnost da lažete) kada relativno nabildani otac kuće, glava familije, hranitelj obitelji sa only God can judge me tetovažom na podlaktici ulazi u svoju veliku prostranu kuću punu svjetlosti iznajmljenu od strane Brazzersa i nalazi svoju suprugu i kćerkinog dečka u kompromitirajućoj situaciji onkraj mikrovalne i posude sa svježim voćem na sjajno bijeloj radnoj plohi kuhinje? E, sada kad znate onda znate i da se nakon početnog šoka i vjeverice događa veličanstveni obrat poznatiji kao threesome čiji završetak je u najmanju ruku a najčešće ostale dijelove tijela – sretan. Ili barem izgleda kao takav.

Znači, malo je onih (premda nije isključeno da ih ima) koji vjeruju da je relativno nabildani STVARNO muž od djelomično kompromitirane mu supruge, a da je mlađahni adolescent zaista u vezi sa njihovom nepostojećom jelte kćerkom. Opet, te i takve scene se u nedogled snimaju i ponavljaju u toj mjeri da su postale klišej, nešto kao svijet Marvelovih superjunaka, znamo da ne postoje ali lijepo je maštati o njima. Potrebni su društvu koje je umorno od malih zbijenih stančića u sivim mamuticama i soliterima u kojima umorne, debele i nadrkane žene dočekuju sa rukama u prljavom sudoperu isto tako umorne, debele i nadrkane muževe koji sa masnim mrljama ispod pazuha jebu mater Zagrebu što je odigrao nulu kod Istre. I to jebanje matere je jedini doticaj sa seksom u posljednjih nekoliko mjeseci.

Izlaskom na takozvane demokratske izbore, statiramo u tim i takvim scenama u kojima nitko počevši od onih koji su birani do onih koji biraju ne vjeruju u ono što pričaju i što se priča, obećava, palamudi. Oni koji su birani doduše imaju nadu da će njihovo predizborno blowjobanje uroditi kakvim plodom u vidu kakve dobro plaćene saborske gaže ili neke slične funkcije, mi koji kao biramo nemamo čak ni tu nadu, obično nas dočeka hladni golden shower nakon svega i kao iznenađeno i izbezumljeno ponavljamo da su nas prevarili da je je čitava scena bila samo fol. Vraćamo se svojim nadrkanim životima dok svjetla Brazzers studija u daljini svijetle kao opomena na koju ćemo do idućeg puta već zaboraviti i opet se praviti da pred nama nisu glumci uz koje statiramo. Tako je valjda lakše. I meni je to već postalo sasvim ok, pomirio sam se sa tom spoznajom onog trenutka kada sam prelomio da ću ostati ovdje. Ne da bi se borio, više pasivno uvenuo pokušavajući maksimalno obziran biti prema sebi i svojim ticalima da nedotaknem i da minimalno uzurpiram društvo i svijet oko sebe.


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s