Vesela priča građanina I.Kurcoljuba

tumblr_static_tumblr_static_filename_640

Molim Vas lijepo, nešto strašno se dogodilo. Uvrijedio sam lika. Sasvim nebitnog, ali lika. Njega i mamu mu. Konsternacija i šok! Isprika? Pazi đubre ja se još niti ispričati neće. E, al ispušta se u toj lamentaciji svima osim meni kao akteru jedna bitna stvar. Naime taj frustrirani kurcoljub godišta moga oca je zašao u magičnu zonu odjeba na koju ja uglavnom nemam više tolerancije niti volje uzvraćati bilo kakvim diplomatskim marifetlucima.

Veli kaže tako on kako se u Republici Hrvatskoj ne kaže „okačiti“ kako sam ja napisao za nešto negdje da smo „okačili“. I sada, građanin I.Kurcoljub ne zna niti može znati kako sam ja rođen na lijevoj obali Dunava u lijepom gradu Novom Sadu. Taj ljubitelj muškog spolnog organa ne može znati kako i na koji način i zašto sam ja u desetoj godini života napustio rodnu Vojvodinu napose Bačku i došao u Republiku Hrvatsku. Dakle, taj pasionirani obljubljivač falusa ne može znati kako sam u roku od mjesec dana prošao situaciju od persone non grata što sam Hrvat u Srbiji do persone non grata što sam iz Srbije došao Republiku Hrvatsku. Lizač penisa građanin I.K. dakako ne može znati ogromnu količinu ljudske zlobe koju sam prevalio preko svojih tada dječjih a i sada klempavih ušiju na račun činjenice da sam neke riječi izgovarao na način kako se one ne izgovaraju u Republici Hrvatskoj.

Tužna priča o malom Miši i selu?

Ne, niti najmanje. Upravo suprotno. Vesela priča o cocksuckeru građaninu I.K. koji je okusio samo mali dio penisne palete mega astronomskog odjeba koji čuči duboko u meni rezerviran za upravo takve likove koji će učiti svoju djecu da to rade ili sami danas/sutra biti spremni nekome drugome nabijati frustraciju ili kompleks zbog benignih različitosti ili „pogrešno“ izgovorene riječi, na „pogrešnu“ stranu začešljane kose, „pogrešne“ boje majice, „pogrešne“ nacionalnosti, „pogrešnog“ mjesta rođenja.

Jednostavno, neće proći pičko. Znači – tolerancija 0. Imaš jedan promil ideš u pičku materinu i ti i mama ti i tata i svi koje povedeš. S 36 godina na leđima ovaj vojvođanski nadrk nema više vremena niti volje igrati klikera s ološem i bitangama, što smo se igrali igrali smo se, predivna palača pičke vam materine čeka na Vas. I ima mjesta za sve. Ne sekirajte se.

(ups, kaže li se „ne sekirajte se“ ovdje?)


Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s